divendres, 4 de juny del 2010

Noves generacions


L'amor que tots i cadascun dels components dels Corcons 76ers sentim pel basquetbol és tal que, en un gest que ens honra, vam cedir la victòria a un equip novell per donar-los confiança i empenta de cara a aquest difícil desenllaç de lliga que se'ns presenta.



El marcador final va ser de parcial de mitja part, però no entrarem en detall de temes tan superflus. El més important és que vam contribuir a assegurar el futur del basquetbol.

En tot cas, tampoc entrarem a discutir que l'arbitratge dels darrers minuts va voler donar una "chance" a l'equip emergent i es va passar pel forro unes quantes accions punibles.
No sé com ens ho fem, que no acabem de tenir bona química amb els àrbitres i, evidentment, mai ens ajuden quan ens haurien d'ajudar.

La jornada basquetbolística va finalitzar amb una ingesta de cerveses molt superior al registre anotador del partit. Llàstima que no contin com a cistelles.


6 comentaris:

  1. No es tracta de buscar culpables, però ho faré de totes maneres: hem perdut per culpa meva.

    Una anàlisi freda demostra que vaig fallar 3 tirs lliures (en un dels quals de poc trenco el taulell) i vaig perdre la posessió en les 2 últimes jugades (tant se val que fós falta).

    Però vaja, que el bàsket és així, no hi ha enemic petit, vam jugar com mai i vàrem perdre com sempre, i bla bla bla...

    ResponElimina
  2. M'he oblidat de dir que m'imposo un càstig a mi mateix: no practicar sexe fins al pròxim partit.

    Ja us podeu anar calçant a les dutxes!

    ResponElimina
  3. Però ningú t'impedirà fer un 5 contra 1 ( i això no és basket ) davant del youporn malalt !!

    ResponElimina
  4. ...DEMANO....

    Reflexionant sobre el partit d'ahir, venen al cap varies coses...primer de tot, no ens deixem una pasta cada any, que de ben segur una part va a les butxaques d'uns arbitratges demencials??,és més, fa 7 o 8 anys que juguem ( això és un dir en els últims dos )a Dinamis i a raó d'uns 100 leuris de mitjana ja són 700/800...DEMANO arbits europeus o que torni el tatoo!!. Crec que ja portem uns 3 o 4 partits on el nivell de mentalització,anàlisi,entrega,voluntat i esforç són bons, així doncs,...DEMANO no defallir i seguir en aquesta línia.
    Crec que tots podem aportar més, i jo el primer, però el que és increible és que ahir 9 tíos que vam anar rotant, només anotessim 25 punts, per tant,...DEMANO mentalitzar-nos en millorar l'aspecte ofensiu ja que a nivell defensiu s'està prou bé.

    Salut i Corcons!!

    ResponElimina
  5. La veritat és que la sensació del partit va ser bona, però vaig flipar amb la puntuació d'handbol.
    Mañe, el proper partit és dimarts, o sigui que la penyora del sexe et sortirà barata. Ja apanyarem alguna cosa a les dutxes...jo em vaig deixar el sabó.

    ResponElimina
  6. Trobo que seria molt injust culpar a un sol home de la derrota de tot l' equip, Joan. Vam perdre per culpa teva... i de l' arbitre. :-)

    ResponElimina