dissabte, 23 de juliol del 2011

Final feliç

Els Corcons han acabat la segona volta amb un balanç de 4-11, que no ens serveix per entrar en playoff però que representen el millor balanç en les darreres temporades.
L'últim partit de la temporada ens va enfrontar a una esquadra de 4 components. Amb la cavallerositat típica del club que representem vam jugar amb 4 durant tot el partit (com si tenir quatre jugadors a la banqueta no fos avantatge suficient).
La clau va ser imprimir un ritme ràpid al partit que va fer que, tot i no poder aprofitar tots els contratacs, féssim la millor anotació de la temporada. No hi va haver cap jugador de l'equip que es quedés sense anotar i el GM Arnau va fer el seu "season high" (o potser podriem dir "carrer high") amb 14 punts anotats, completant una temporada en la que ha anat de menys a més i que esperem que continui en el mateix nivell en la proper curs, un nou curs que ens portarà molt espectacle tal com promet el video promocional que ens ha preparat el Dani:

1 comentari:

  1. Els Corcons han demostrat que poden millorar. La pregunta que s'han de fer és com ho han aconseguit. Entendre quina és la línia ascendent. Ho aconseguiran?

    to be continued...

    ResponElimina