Bé, vaig a fer la crònica com déu mana, que el GM molta tecnologia i molt HTTC però quan més fàcil ens ho posen, més cutre és el contingut. Aviam quan aprofites els avantatges tecnològics per fer alguna cosa decent i no aquests pseudo-titulars de poca monta.

Resulta que ens vam enfrontar a un equip al que li coneixiem els punts forts i tot i així...11 triples ens van enxufar!!! Res com saber de quin mal has de morir i no fer res per evitar-ho.

• Doctor, què tinc?
  • Doncs podem confirmar-li que pateix càncer de pulmó.
  • Doctor, té una cigarreta?
Una mica, això és el que va passar. Vam començar amb un primer quart fluix, però com sempre, el nostre va ser una mica més fluix (6-11). No semblava gran cosa la diferència, fins que vam començar un nefast segon quart on ens van endinyar 29 punts, entre els quals 6 triples. Val a dir que un canvi defensiu d'última hora va facilitar molt les coses a l'equip rival, que va poder fer per tres vegades consecutives la seva jugada preferida de triple des de l'angle dret, amb temps per afaitar-se, assecar-se, deixar la tovallola, agafar la pilota i llençar.
Un resultat a la mitja part de 40-23 feia presagiar una pallissa descomunal amb un marcador final prop dels 80 punts en contra. Tot i així, és en aquests moments quan la impotència fa sorgir el millor de nosaltres (que tampoc és que sigui tan bó, però...) i una defensa agressiva durant els darrers dos quarts combinada  amb el fet que l'equip contrari no tenia canvis, va propiciar un parcial que, crec recordar, ens va deixar a un sol punt a falta d'uns dos minuts per acabar. Val la pena destacar l'esforç en el rebot, una bona anotació ben repartida i sobretot ressaltem el "career high" d'Albert amb 8 punts, igualant la seva anotació de tota la temporada anterior. La veritat és que tot semblava indicar que després d'aquella meritòria remuntada, només calia consumar l'acte i posar-se per davant en el marcador, però unes passes de ball de l'Arny, un triple més dels rivals, dues boles perdudes nostres seguides i dos triples més dels contraris ens van tornar a la realitat i ens van fer perdre un partit que, veient el segon quart que ens van fotre, no mereixiem guanyar.
Passem pàgina i tornem l'any vinent, aviam si superem les 4 victòries en aquesta primera volta.