dijous, 8 de desembre del 2011

Un cop més...

L'enfrontament amb l'equip de temible nom (Los Pumas de Balfagón) es va saldar amb una victòria pels ex-Corcons. La nit es presentava difícil, amb les baixes imprevistes de dos integrants de l'equip i la no-presència de dos més. El resultat va ser un equip sense canvis que per més inri va veure com a la roda d'escalfament (si allò es pot dir roda) DoctorJ va ressentir-se d'una lesió al bessó esquerre.
Però aquest equip es creix davant les adversitats. Va caldre un inici de partit nefast per veure que l'entrega havia de ser màxima. Dani va prémer l'accelerador i junt amb Fabra van aportar els primers punts de l'equip. La tornada a l'equip de Mansa - amb molts dubtes degut al parón del lock-out - va resultar molt positiva i va demostrar que la paternitat no l'ha estovat.
El ritme incansable que va imprimir un equip ple de púbers, amb quatre canvis i tres centers que deixaven els nostres pivots en autèntics taps de bassa, ens va deixar en 14 punts a la mitja part i una renda negativa de -8. 
La veterania dels AI va posar fil a l'agulla i van segellar un tercer quart en el que van deixar el rival en 3 punts i la moral tocada després de fer desaparèixer la renda a només un punt. Una defensa al límit per part dels centers Arnau i Fabra i la seva lluita heroica en el rebot va permetre que, tot i algunes pèrdues de pilota no forçades, els AI poguéssin mantenir-se en el partit amb opcions fins a posar-se al davant a falta de 2 minuts. Una cistella de Fabra seguida d'un triple del Casse van fer enmudir el Dinamis Arena i anunciaven la candidatura a vencedors de l'enfrontament. Els 5 punts d'avantatge aconseguits i les continuades faltes dels Pumas van acabar de cimentar una victòria que es va confirmar per 2 punts d'avantatge.

avalanxa de periodistes a la sortida del Dinamis arena

Abandonant l'estadi, es va sentir dir al center Arnau que "es reconfortant veure que la lluita sota el cèrcol dona finalment el seu fruit" emntre que Fabra donava mostres d'humiltat "un dia sóc jo un dia és un altre company. El que importa és que ens emportem la victòria a casa". Dani afirmava que "és important saber mantenir la calma en els minuts finals" i Mansa confirmava que "la tornada m'ha donat molt bones sensacions...sobretot a la dutxa". Casse no va fer declaracions aquest cop i va sortir per la porta del darrera evitant les aglomeracions de fans.
Proper dilluns la prova de foc per veure si aquesta gesta heroica ha estat flor d'un dia.

3 comentaris:

  1. Gran partit dels irreductibles!! quan més dif´cil sembla l'empresa surt allò que en el país germà en diuen casta,raza o garra. Bones sensacions i sobretot ganes de guanyar...un molt bon 3 i 4 quart de tots.
    A repetir dilluns!

    ResponElimina