divendres, 16 d’abril del 2010

Portem VICTÒRIA a l'ADN

La victòria torna a formar part de l'ADN dels Corcons, després d'eliminar algunes còpies extres del cromosoma 76er que ens han impedit desplegar el nostre basketbol de showtime.
Corcons veia com el seu entrenador i co-fundador tornava a les pistes després d'una temporada on les lesions no han respectat massa l'equip.

Vam sortir decidits a plantar cara a un rival amb nom de malvats que jugava amb 4. Tenint en compte la nostre trajectòria, ningú no es va atrevir a insinuar de començar a jugar també amb 4, com faria un equip cavaller. Nosaltres som gladiadors del basketbol en hores baixes i només pot haver un equip victoriós.
Així que vam intentar aprofitar l'avinentesa i amb molt d'esforç (no es va anotar fins el minut 3) vam aconseguir emportar-nos el primer quart per 8 a 5.
Un segon quart de fantasia, amb dos triples de Casse i Mañe i un espectacular alley-oop rematant una combinació de passades en contraatac, ens va deixar amb un avantatge de 7 punts a la mitja part (18-11), jugant ja contra un equip amb 7 integrants.

En el tercer quart els Corcons van acusar l'esforç de la primera part i van cedir en el marcador, deixant l'avantatge en 2 punts al final dels primers 30 minuts. el balanç era d'una defensa aferrissada en el joc interior on Albert, Fabra, Arny i Mañe es van combinar per anul·lar els homes forts del rival. La intensitat es mantenia en la linia exterior on les ajudes es repartien evitant els moviments de pivot al coll de l'ampolla.

El darrer quart es plantejava decisiu; tot un repte per un equip acostumat a abaixar els braços en situacions límit. Tot i així, un triple de David va posar fil a l'agulla, punts sobre les Is, i endinyades a l'ojete i ens va donar la tranquil·litat necessària per mantenir el lideratge en el marcador. Un foul-trouble de Mañe el va fer seure a la banqueta només començar el quart. Per sort, un altre triple de Mansa va donar un altre cop de gràcia a les esperances rivals de fer-se amb el partit.  Els darrers instants del partit es van salpebrar amb unes quantes faltes d'impotència que van permetre a Mañe anotar dos tirs lliures en el minut final, un nova fita en un equip que no acostuma a aprofitar aquest aspecte del joc.
Resultat final: 35-27. Partit clarament defensiu on l'arbitre, afortunadament, no va tenir un protagonisme excessiu.