dissabte, 24 d’abril del 2010

Quasi!

Exacte! si no fos perquè vam jugar contra un AK47 que ens va endinyar 6 triples (9 entre tot l'equip) podriem haver tingut opcions.
El joc de l'equip va ser bastant sòlid, sobretot en defensa, encara que no ho sembli pel marcador final (72-49), però cal tenir en compte que ens enfrontàvem als líders amb només 6 homes (bé, erem 5 i una cheerleader que es va reconvertir a última hora).
El millor de tot és que vam arribar a anar perdent de més de 20 i al final del tercer quart vam posar-nos només a 13 punts, gràcies a un Mañé entonat que va encistellar 12 punts només en aquest quart. Les bones sensacions dels Corcons sobre la pista es traduïen en punts amb una facilitat que no s'havia vist encara aquesta temporada. La pilota es movia de dins a fora,  amb pick&rolls i bacon&eggs. Es divisava a l'horitzó una tímida possibilitat d'optar a la victòria, però 3 endinyades sense vaselina ni pietat ens van encetar el cul i fer tornar a la crua realitat.
La setmana que ve comencem la gira per l'oest (del guinardó) i no hi ha temps per decaure. Caldrà que el club torni a readmetre les cheerleaders per convocar-les pel proper partit.